Archive for the ‘gambar coklat’ Category

Moist Chocolate Cake (Kek Coklat Moist)

Moist Chocolate Cake (Kek Coklat Moist)

Mmmm…yummyyyy….setuju tak? Kek ni memang feveret dan evergreen apalagi raya nak dekat ni. Tentu ada yang dah fikir nak hidang masa raya nanti. Kali ini nak kongsi resepi resepi coklat ape ape je mana tau bole guna masa nak buat kuih raya nanti. Nak tau? Klik gambar kek coklat moist nih …

WAU!! Gambar Coklat Homemade

WAU!! Gambar Coklat Homemade

Sangat indah nak dijadikan hadiah atau gift pada yang tersayang. Tapi kenala belajar cara nak buatnya. Kalau malas, beliiii je.

Resepi Coklat Online

Gambar Coklat Homemade Love

Gambar Coklat Homemade Love

Tulisan ‘Love’ di atas coklat dengan warna hijau, kuning, biru dan pink. Meriahnya.

Resepi Coklat Online

Gambar Coklat Homemade Colourful

Gambar Coklat Homemade Colourful

Bunga dan love di atas coklat dengan warna warni yang terang. Happening sangat!

Klik Sini Untuk Lihat Lebih Banyak Gambar Coklat

Gambar Coklat Homemade Lollipop

Image

Memang kiut coklat lollipop ni. Apalagi bila di warnakan mengikut kegemaran anak – anak. Gerenti mereka gembita dan teruja. Masa untuk para ibu gembirakan ahli keluarga yang tercinta.

Resepi Coklat Online

Gambar coklat hand made Pn Haslinda

Bermacam-macam bentuk pulak la coklat ni bukan setakat tu je malah ada pelbagai warna.

Jika tak mahir tentu tak boleh buat dengan semudah tu je namun bagi dah belajar dan tau rahsianya senang je nak buat.

Syabas Pn Haslinda kerana berjaya.

Belajar buat coklat

Gambar coklat buatan tangan Pn Ayu

Nampaknya Pn Ayu suka white coklat.

Kemas buatan coklat tangan beliau.

Tentu ramai yang tertarik.

Dapatkan:

Cara Buat Coklat Buatan Tangan

Gambar coklat buatan tangan Pn Ezanita

Tips bagaimana berniaga coklat

dan

Tips percuma bagaimana nak buat pemasaran coklat

Gambar coklat buatan tangan Pn Ezanim

Tips buat coklat

Gambar coklat buatan tangan (homemade) Pn Fauziah

Pn Fauziah buat coklat bunga-bunga kaler. Bunga Ros kot ya.

Beliau guna white coklat dan tambah food coloring.

Memang kreatif!

gambar coklat buatan tangan (homemade) Pn Fauziah

coklat buatan tangan (homemade)

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.